top of page
sune-3.jpg

Privattime

Vi tilbyr privattimer til alle våre kunder, uavhengig om du går på kurs hos oss eller ikke. Vi kommer enten hjem til dere eller vi møtes et sted det er hensiktsmessig å trene. Én til én-rådgivning egner seg godt om man ønsker å trene på én spesifikk adferd eller gitt situasjon. Ofte er problemet knyttet til hjemmet, for eksempel vokting, matforsvar, ressursforsvar, krangel i en flokk, utagering, valpebiting, problemer med å være hjemme alene, osv. 

 

Av erfaring vet vi at det ved enkelte utfordringer er lettere å finne en løsning om man ikke er i en kurssetting. Både fordi vi får anledning til å observere hunden i omgivelsene der adferden forekommer, og/eller fordi vi kan ha fullt fokus på deg og din hund. 

 

Vi kartlegger situasjonen og setter deretter opp et treningsprogram dere skal følge fremover. Noen ganger holder det med ett besøk, andre ganger lønner det seg å møtes flere ganger. Det kommer an på utfordringen og hva du som eier ønsker.

Privattimer passer også når man ikke har anledning til å følge et helt kurs, samt før eller like etter at valpen/omplasseringshunden er kommet i hus, og eier ønsker råd og tips frem til eventuell kursstart.

 

Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning som passer for dere.

Privatkonsultasjon koster kr 2000,- pr klokketime, (3700,- for dobbeltime), og det inkluderer oppsummering av øvelsene vi har gjennomgått på mail i etterkant av timen. 

Tillegg for kjøring kan tilkomme, hvis det er lang reisevei.

bottom of page