top of page
massasje hund stretching

Massasje- og stretchingkurs

Massasje kan gis for å forebygge problemer, for å få stramme muskler til å slippe, for å holde i gang en gammel hund, for å roe en stresset hund og for å bygge opp igjen en hund etter skade. Velfungerende, myke muskler er bedre i stand til å ta opp næring, og henter seg raskere inn igjen etter aktivitet og trening. Endorfiner frigjøres, og hunden føler økt velvære, som igjen kan hjelp stressede hunder å roe seg.

Stretching brukes for å opprettholde, eller oppnå en normal muskellengde, ved å øke elastisiteten i muskelen. En hund som har normal muskellengde, kan bruke sine muskler med optimal kraft, uten å skade seg. Om man ikke strekker ordentlig ut, kan muskelen ødelegges, fordi melkesyren blir i muskelen. Stretching vil øke gjennomblødningen i området, og fjerne melkesyren.

Kurset går over en helg, med både teori og praksis med egen hund. Kurset inkluderer et stort kompendium, kaffe, te og kjeks begge dager.

Kurset starter med en teoridel om hundens anatomi og fysiologi, deretter følger teori og praksis om massasje og stretching. Ved fullført kurs, vil du effektivt kunne massere og stretche din hund i hverdagen.

 

Kurset inneholder også en del om skadede muskler og holdes av hundefysioterapeut Hilde Iren A. Solberg.

Kurset holdes innendørs.

 

 

Pris 2500,-

bottom of page