top of page
SP1_7041.jpg

Triks for balanse og kroppskontroll

oktober 2021

Rygge, håndstående, kose, gå oppå beina til eier, håndtarget, løfte begge beina på en side, halte, hoppe opp i armene til eier, krysse labbene m.m.

Praksis kl 19.45-21.15

  • Man. 18. oktober 

  • Man. 25. oktober

  • Man. 01. november 

  • Man. 08. november

  • Man. 15. november

  • Man. 22. november

 

Pris 2600,-

Parkeringsavgift kommer i tillegg. 

 

Ledige plasser

Triksekurs

Det er ikke nødvendig å delta på kurs 1 før kurs 2. De bygger ikke på hverandre, de har bare forskjellige triks som innhold.

 

I Smarthund fokuserer vi på å gjøre eier attraktiv og verdifull for hunden. Av erfaring bidrar det til at du får en mer samarbeidsvillig hund når det kommer til hverdagslig lydighet.

En morsom måte å få frem dette samarbeidet på, er å trene triks. Triks er gøy. Det gjelder både for hund og eier. Vi tilbyr derfor Triksekurs 1 og Triksekurs 2. Kursene bygger på læringsteknikker, som frivillig adferd fra hundens side og klikker som belønningsmarkør. 

 

Vi bruker som nevnt klikker som belønningsmarkør og det er en fordel om denne er betinget før kursstart. Har du spørsmål i den forbindelse er det bare å ta kontakt. 

 

Noen av triksene på kurset vil hundene mestre i løpet av kurset, mens andre krever lengre tid for å komme i mål. Dette er meningen, slik at dere kan fortsette treningen hjemme selv etter endt kurs. Og med det fortsette å berike hundens liv med slike øvelser utover selve kursperioden. 

bottom of page