top of page
trerottis.jpg

Innkalling

Det å ha en «sikker innkalling» er for mange hundeeiere viktig. Det er imidlertid ikke noe alle mestrer. Vi har derfor - i tillegg til introduksjon til innkalling på andre kurs - dette kurset dedikert til nettopp innkalling. For å lykkes med innkalling, er det helt nødvendig at hunden finner det attraktivt å komme til eier. Både av egen fri vilje og - særlig - på kommando. For å oppnå dette jobber vi med triks og moroøvelser, som forsterker eiers verdi hos hunden. 

 

Generelt vektlegger vi i Smarthund hundens språk. Når eier blir flink til å «lese» hunden sin, vil man få en bedre innkalling, fordi eier vil få en bedre forståelse av hva hunden driver med og når det er lurt / rettferdig å kalle inn.Vi jobber mye med timing hos hundeeier, slik at både innkallingstidspunktet blir bedre og tilbakemeldingen til hunden mer effektiv.

Vi bruker klikker som belønningsmarkør på mange av øvelsene, det er flott om denne er betinget før kursstart. Si ifra om du trenger fremgangsmåte for dette.

 

Det er nødvendig å ha gjennomført Hverdagslydighet Del 1 for å delta på dette kurset. Det er uten tvil en fordel om man også har gått Hverdagslydighet Del 2, men det er ikke et krav.

Datoer 2021 kommer

Parkeringsavgift kommer i tillegg. 

Ledige plasser

bottom of page